ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE

10/10/2018

Η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ΟΠΑΠ Basket League πλησιάζει, με την 1η αγωνιστική να πραγματοποιείται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται πως οι φίλοι της καλαθόσφαιρας που επιθυμούν να παρακολουθούν από κοντά τις αναμετρήσεις της ΟΠΑΠ Basket League, θα πρέπει να εκδώσουν κάρτα φιλάθλου, την οποία θα πρέπει να παρουσιάζουν κατά την είσοδο τους στις εξέδρες των σταδίων.

Η έκδοση της κάρτας μπορεί να γίνει διαδικτυακά χωρίς κάποιο κόστος, ενώ όσοι επιθυμούν την έκδοση πλαστικής κάρτας, το κόστος ανέρχεται στα 3 ευρώ.

Πως μπορείτε να εγγραφείτε στο μητρώο φιλάθλου μέσω διαδικτύου:

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://theasis.cy.net/koa
  2. Συμπληρώστε βασικά σας στοιχεία τα οποία είναι τα εξής:
  • Ονοματεπώνυμο
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ολοκληρώνοντας το βήμα αυτό, θα σας παραχωρείται ο μοναδικός αριθμός αίτησης. Έπειτα θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  1. Καταχώρηση του μοναδικού αριθμού αίτησης.
  2. Ανεβάζετε φωτογραφία προφίλ (τύπου διαβατηρίου, με λευκό φόντο).
  3. Ανεβάζετε φωτογραφία της ταυτότητας σας.
  4. Τα άτομα που είναι κάτω των 18 ετών, θα πρέπει να επισυνάψουν έντυπο δήλωσης γονικής συναίνεσης, συμπληρωμένο και υπογραμμένο από τον κηδεμόνα τους.

Ο αρμόδιος λειτουργός εξυπηρέτησης του ΚΟΑ θα αξιολογήσει την αίτηση σας εντός επτά εργάσιμων ημερών. Με την ολοκλήρωση του ελέγχου, θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το αποτέλεσμα της εξέτασης. Μετά την έγκριση θα πρέπει να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο που θα σας δοθεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ώστε να γίνει ενεργοποίηση της κάρτας. Έπειτα θα μπορείτε να κατεβάσετε στο smartphone σας την εφαρμογή CSO (KOA) – Member Card και καταχωρώντας τα στοιχεία σας θα λάβετε στην συσκευή σας την κάρτα φιλάθλου.

Εάν επιθυμούν να εκδώσουν κάρτα φιλάθλου μέσα από κάποιο κέντρο εγγραφής θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού στο 22897000 για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

ΟΠΑΠ Basket League:

ael
apoel
apollon
etha-egkomis
enosi-paralimniou
keravnos
omonia
aek

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών:

ael
anagennisi-germasogias
apoel
apop-pafou
aris
keravnos
aek
enad

Instagram