Η ΚΟΕ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ Γ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

08/10/2018

Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γ. Χρυσοστόμου καλωσόρισε τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και επίτιμος πρόεδρος της FIBA Europe Γιώργος Βασιλακόπουλος, έγινε δεκτός την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 στο Ολυμπιακό Μέγαρο, από την ηγεσία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της παρουσίας στην Κύπρο του ισχυρού καλαθοσφαιρικού παράγοντα, ύστερα από πρόσκληση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ), για να παραστεί στην ετήσια γιορτή βράβευσης των κορυφαίων της Ομοσπονδίας.

Τον κ. Βασιλακόπουλο υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Χρυσοστόμου, ο γενικός γραμματέας Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας και τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου Γιώργος Παπαγεωργίου και Γιώτης Ιωαννίδης.

Τον πρόεδρο της ΕΟΚ συνόδευαν στην επίσκεψη στα γραφεία της ΚΟΕ, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ) Ανδρέας Μουζουρίδης, ο πρώην πρόεδρος της ΚΟΚ Τάκης Κληρίδης και ο διευθυντής της ΚΟΚ Άθως Αντωνίου.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γιώργος Χρυσοστόμου καλωσόρισε τον κ. Βασιλακόπουλο στο Μέγαρο, τον ενημέρωσε για το έργο και το ρόλο της Ολυμπιακής Επιτροπής και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο Κυπριακό Ολυμπιακό Μουσείο. Η ΚΟΕ δώρισε στον Πρόεδρο της ΕΟΚ αναμνηστικό αντίγραφο/μικρογραφία του καραβιού της Κερύνειας, ως ενθύμιο της επίσκεψής του.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

ΟΠΑΠ Basket League:

ael
apoel
apollon
etha-egkomis
enosi-paralimniou
keravnos
omonia
aek

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών:

ael
anagennisi-germasogias
apoel
apop-pafou
aris
keravnos
aek
enad

Instagram