ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΚ

02/06/2018

Το βράδυ της Παρασκευής 1 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε η απονομή διπλωμάτων εκ μέρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στους επιτυχόντες των εξετάσεων για τις Σχολές Προπονητών (Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας), όπως και νέων Διαιτητών και Κριτών.

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο αντιπρόεδρος της ΚΟΚ, κ. Στέλιος Μαρκίδης, έδωσε τα συγχαρητήρια του σε όλους όσους πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις για τις Σχολές της ΚΟΚ, τονίζοντας πως οι συνεχείς επιτυχίες που έχουν οι Κύπριοι προπονητές τα τελευταία χρόνια, τόσο στα εγχώρια πρωταθλήματα όσο και στο εξωτερικό, αποδεικνύουν την καλή δουλειά που γίνεται εκ μέρους της Σχολής Προπονητών.

Στην συνέχεια των δηλώσεων του, ο κ. Μαρκίδης, τόνισε πως οι Κύπριοι διαιτητές έχουν κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, με τέσσερα νεαρά παιδιά να γίνονται διεθνείς διαιτητές με white license, τονίζοντας πως με σκληρή δουλειά μπορούν και οι νέοι διαιτητές και κριτές να φτάσουν ψηλά και να βοηθήσουν την κυπριακή διαιτησία να ανέβει επίπεδο.

Στο βήμα ανέβηκε στην συνέχεια ο Διευθυντής της Σχολής Καλαθοσφαίρισής της ΚΟΚ, κ. Νίκος Καλαποδάς, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως η κυπριακή καλαθόσφαιρα έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια,  τονίζοντας πως το άθλημα θα γνωρίσει ακόμα καλύτερες ημέρες, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία.

Τελευταίος ανέβηκε στο βήμα ο Υπεύθυνος του Προγράμματος της Σχολής Προπονητών της ΚΟΚ, κ. Μιχάλης Αναστασιάδης, ο οποίος τόνισε πως μέσα από την σοβαρή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια εκ μέρους της σχολής και των αποφοίτων της, έχουν ήδη ξεκινήσει να φαίνονται τα θετικά της αποτελέσματα.

Μετά την ολοκλήρωση της απονομής των διπλωμάτων στους απόφοιτους της Σχολής Προπονητών και της Σχολής Νέων Διαιτητών και Κριτών, τιμήθηκαν για την πολύχρονη προσφορά τους στην κυπριακή καλαθόσφαιρα ο κ. Νίκος Καλαποδάς και ο κ. Μιχάλης Αναστασιάδης.

** Βρείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση **

 

ΟΠΑΠ Basket League:

ael
apoel
apollon
etha-egkomis
enosi-paralimniou
keravnos
omonia
aek

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών:

ael
anagennisi-germasogias
apoel
apop-pafou
aris
keravnos
aek
enad

Instagram